Kliniskt bevisad effekt - suki skin care

Det amerikanska kändismärket suki skin care är en exklusiv, ren, holistisk, effektiv och samtidigt mild hudvårdsserie av högsta kvalitet. Produkterna är baserade på rena och ekologiska råvaror av högsta klass, och är utvecklade med den nyaste och mest avancerade tekniken. Alla växter och örter är noga utvalda, odlade och behandlade så att störst effekt och bäst resultat för din hud garanteras. Varje enskild ingrediens har en effekt, och är tillförd i så stora mängder att man omedelbart märker skillnad på sin hud. Tester visar att efter endast 4 veckors användning reduceras problemhuden med 87 % hos användarna genom användning av balancing-serien, och rynkor reduceras med 92 % hos användarna genom användning av anti-age-serien.

Verksamma antioxidanter

Produkterna är mycket effektiva och djupgående, men samtidigt skonsamma, vilket gör dem perfekta för alla hudtyper. Den avancerade utvinningsprocessen av de aktiva ingredienserna garanterar den höga koncentrationen av verksamma ämnen, vilket ger en synbar skillnad på huden. Produkterna innehåller varken syntetiska konserveringsmedel, syntetiska färg- eller parfymämnen. Produkterna är även utvecklade för spa- och klinikanvändning.

Sveriges renesta hudvård
suki är även medlem i den amerikanska Organic Consumer’s Association och uppfyller dessutom kraven på gängse ekologiska kosmetikcertifieringar, eftersom suki skin care er helt fria från syntetiska konserveringsämnen som ex. parabener, phenoxyethanol, sodium hydroxymethylglycinate m.m. suki skin care använder dessutom behållare av återvinningsglas, vilket säkrar att inga giftiga ämnen från mjuka plastbehållare läcker in i det ekologiska innehållet. Glasbehållarna bevarar dessutom örternas aktiva egenskaper bättre.

Hudvårdsserier för alla hudtyper – anti-age, problemhud mm.
suki skin care har olika hudvårdsserier anpassade för alla hudtyper: problemhud, fet/oren hud, torr/mogen hud och ömtålig/känslig hud samt produkter i en supereffektiv anti-ageing- och antipigmentserie. Man kan välja eller mixa bland flera olika produktlinjer beroende på hudtyp/-problem:

  1. balanserande/antiinflammatoriska - suki balancing-produkter
  2. närande/reparerande - suki nourishing-produkter
  3.  super anti-ageing och antipigment - suki spa facial lift ultimate firming cream och super serums

Den balanserande balancing-produktlinjen består av både rengöringsprodukter, toners, repair-produkter och moisturizers för problemhud som ex. fet/oren hud, acne, fet rosacea, spröd och ömtålig/känslig hud. Produkterna stöder varandra och går in och lugnar, läker, reducerar inflammation och irritation, bekämpar obalans i talgproduktionen samt hjälper snabbt och effektivt huden att komma i balans igen. Fet/oren hud reduceras effektivt och synbart inom en kort tid.

Den närande nourishing-produktlinjen består även den av rengöringsprodukter, toners, repair-produkter och moisturizers för ex. normal/kombinerad, torr/mogen och för torr rosacea-hud m.m. Produkterna ger näring, vårdar och skyddar effektivt mot fria radikaler, reparerar gamla skador och förbygger nya samt har en uppstramande och utslätande effekt. Flera av produkterna går även in och stimulerar kollagenproduktionen, minskar svullnad, ökar elasticiteten i huden samt reducerar pigmenteringar och andra ojämnheter i hudtonen.

Den supereffektiva anti-ageing och antipigment spa-produktlinjen består av supplement som ex. serum, masker, fruktsyrepeeling m.m. för din dagliga hudvård både morgon och kväll. Supereffektiva anti-ageing-serum som med stor effekt går djupt ner i huden och arbetar nerifrån och upp till ytan, där krämerna verkar utifrån och in i huden. Läs mer nedan om de effektiva produkterna i spa-serien, som är perfekta supplement till din skönhetsvård.

För optimalt resultat kan du blanda produkter från de tre produktlinjerna för just din hudtyp. Se scheman för möjliga produktblandningar för din hudtyp nederst på denna sida.

För alla suki skin cares krämer och serum gäller att de absorberas bäst, djupast och mest verkningsfullt i huden när de masseras grundligt in i fuktad hud efter en av sukis två toners. Man kan även blanda en cocktail av de olika serumen med en av sukis pure facial moisture (oljeserum) som nattprodukt. Denna cocktail kan även med fördel läggas under din dagkräm på morgonen.

5 specialprodukter från suki spa - anti-age, antipigment och fruktsyrepeeling!
suki har utvecklat en helt ny och banbrytande och högteknologisk suki spa-serie med 5 mycket avancerade hudvårdsprodukter:

resurfacing enzyme peel - aktiv fruktsyrepeeling med salicylsyra och papaya enzym
Peelingmasken ger en synbart finare, mjukare och mer jämn hud. Exfolierar mjukt, djuprengör porer och ökar cellförnyelsen. Kollagenproduktion stimuleras och masken verkar antiinflammatoriskt och balanserande.

radical results youth serum - aktivt anti-age-serum med vitamin A, C och E.
Ett effektivt supplement i din anti-age-vård - ett superintensivt och effektivt anti-age-serum, som ger dig ett synbart ansiktslyft. Ett unikt och effektivt komplex av uppstramande, läkande, cellförnyande och närande fruktsyror och antioxidanter som reducerar rynkor, skyddar och stimulerar elastin- och kollagenproduktionen samt synbart slätar ut, reparerar och stramar upp huden.

purifying acne serum - oljefritt serum med fruktsyror, echinacea och white willow
Reducerar orenheter genom att balansera och kontrollera talgproduktionen i huden. Fruktsyror från white willow verkar antibakteriellt och reducerar inflammation utan att irritera. Echinacea går in och arbetar på orenheter, talgproduktion och porstorleken. Fruktenzymer exfolierar mjukt, ger en klarare och mer jämn hud, avlägsnar blockeringar i porerna och stimulerar cellförnyelsen.

even-tone brightening serum - reducerar pigmentering, jämnar ut hudtonen och gör den ljusare
En effektiv mix av bioväxtteknik, enzymaktivitet samt utvalda antioxidanter och vitaminer som mjukar upp, jämnar ut hudtonen med fruktsyra från bl.a. white willow, svampextrakt och C-vitamin. Du får en mycket mjuk exfoliering, pigmentering  reduceras och cellförnyelsen och kollagenproduktionen ökas. Huden repareras, slätas ut och återuppbyggs intensivt, och får en större elasticitet, spänst och fasthet.

facial lift ultimate firming cream - anti-ageing-kräm med hyaluronsyra, nyponros och kopparkomplex
En mycket kraftfull intensiv anti-ageing-dagkräm som innehåller de mest anti-ageing ingredienserna och är en verklig innovation inom anti-age-hudvård. Rensar bl.a. ut de fria radikalerna från huden, reparerar och återuppbygger effektivt din hud, reducerar linjer och rynkor, reparerar solskador samt ökar cellförnyelsen och elasticiteten i huden. Den har en antipigmentfunktion som gör att pigmenterade hudceller reduceras och även en "brightening" effekt, som gör att hudtonen utjämnas och får en fantastisk utstrålning.

tinted active moisturizer bronze – blanda med din favorit dagkräm
sukis eleganta suki colour bronze är baserad på naturliga rena färger som enkelt blandas på huden och ger en sofistikerat naturlig look och som samtidigt verkar mycket vårdande - en vacker förlängning av din hudvård. En härlig makeup-produkt med uteslutande 100 % naturliga mineraler. Denna härliga, fuktgivande och anti-ageing foundation är baserad på sukis antiinflammatoriska balancing day lotion och framhäver vackert din hudton, utjämnar färgskillnader och reducerar rodnad samt minimerar dina porer. Fylld med antioxidanter som samtidigt föryngrar och stärker din hud. Din hud blir babylen och du får en fantastisk jämn lyster, och den är superlätt att fördela på huden. 

suki-fans...
suki delades ut till alla nominerade vid Oscarsgalan 2006, och har i samband med det utvecklat en elegant Oscar-presentask med ett exemplar av varje av de härliga produkterna. suki har redan en stor skara kändisfans, som ex. Julia Roberts, Oprah Winfrey, Audrey Tautou, Tom Hanks, Eva Longeria, Liv Tyler, Reese Witherspoon...

suki skönhetsbehandling
Skäm bort dig själv med en skön ansiktsbehandling i suki skin care. Du kan hitta närmaste klinik under "Återförsäljare suki skin care" i menyn.

Se här nedan 9 olika förslag på mix av suki skin care produkter för just din hudtyp:  

1) Anti-age/mogen hud

  

2) Ålder förebyggande - förste tecknen

  

3) Normal till torr hud

   

4) Eksem/irriterad hud

  

5) Torr rosacea eller pigmentering

 

6) Fet rosacea eller pigmentering

 

  

7) Mogen hud med akne

  

 8) Fet/oren/kombinerad hud

9) Cystisk akne

Du hittar produkterna från suki skin care i utvalda skönhetskliniker och butiker i Sverige.

Hitta din närmaste klinik/återförsäljare under "Återförsäljare suki skin care", eller kontakta oss på telefon +45 33 17 00 70 eller på mail@pureshop.dk för ytterligare information om produkterna eller för närmaste klinik/återförsäljare.